Els ranxos de la Gessa

62 receptes de cuina marinera

Autor: Caramés Núñez, Gessamí

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Els ranxos de la Gessa

Els ranxos de la Gessa

18,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/11/2023
Colección:
(CAT).SENSACIONS
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, ""terreno"", però també és xalar …

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, ""terreno"", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionades amb el mar, algunes un punt atrevides. Com sempre, són elaboracions que es poden fer a casa, amb productes de fàcil accés, que coneixem, però també amb altres als quals no estem tan acostumats, i molts productes que també ens faran viatjar, passant per tècniques i tradicions culinàries d'altres països, sense oblidar els arrossos, la preuada tonyina roja, els importants caldos i els famosos ranxos ""d'a bordo"", però en la seva versió 2.0. A més, en aquest llibre, Gessa comparteix secrets del seu Restaurant Meleta de Romer, i ens revela alguns dels plats que més han triomfat entre els comensals. * En aquest segon llibre, protagonitzat per la cuina marinera, ha volgut posar en valor el producte de proximitat a través de receptes de diferents tipus: tradicionals, reversionades, algunes d'adaptades a tècniques d'altres països, però totes amb el seu toc personal i amb producte del ""terreno"".
Leer más

Más libros de Caramés Núñez, Gessamí

  • Los ranchos de Gessa

    DISPONIBLE

    Recogida en librería GRATIS

    Envío a domicilio

    Los ranchos de Gessa

    18,90€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

Els ranxos de la Gessa

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-311-4
EAN:
9788413563114
Nº páginas:
160
Colección:
(CAT).SENSACIONS
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
(l'Ametlla de Mar, 1992). És xef del seu propi restaurant, Meleta de Romer, situat al seu poble de naixement, i també és la coneguda copresentadora del programa _Cuines_ de TV3. Cuinera, pastissera, barista i comunicadora audiovisual de formació, es passa el dia entre fogons, i de tant en tant s'escapa per gravar, fer _showcookings_, tallers, xerrades i molts més esdeveniments, sempre relacionats amb el món de la cuina, que és el que ella descriu com el que, juntament amb la seva família i amics, és la llum que il·lumina el seu camí, el que la fa aixecar feliç cada dia i la seva vertadera passió. Ha treballat de la mà de grans xefs com Michel Guérard, Paolo Casagrande o Martín Berasategui.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar